Начало>>Имоти>>Реф. № S969>>
Реф. № S969
Main
Ски имоти в България, Имоти в Самоков, Вили
Голяма къща с търговски потенциал и пленителни гледки в края на град Самоков!

Имотът се намира в тих и спокоен район на града и предлага голяма жилищна площ. Леснодостъпен е през цялата година и една от причините, поради която бихте искали да закупите този имот е великолепната гледка към Рила планина.

Сградата е ново строителство с високо качество, но има нужда от довършителни работи, с които препоръчаните от нас строители с удоволствие ще помогнат на новите купувачи. Къщата разполага с нова дървена дограма, ел инсталация, водопровод и канаизация, а всички стени са завършени с мазилка отвътре.

Общата жилищна площ е 733 м², която включва освен самата къща и пристройка към нея. Къщата е с обща жилищна площ от 544 м² разпределена на четири етажа, всеки от тях с площ от 136 м², а пристройката е с обща жилищна площ от 189 м² разпределена на два етажа. На приземния етаж на къщата има две стаи, два гаража, тоалетна и коридор + едно голямо общо помещение от пристройката. Първият етаж на къщата се състои от голям дневен тракт с всекидневна и трапезария, кухня, две спални, баня, тоалетна, коридор, стълбище и три балкона + едно голямо общо помещение от пристройката. На втория етаж са разположени голям дневен тракт с всекидневна и трапезария, кухня, две спални, баня, тоалетна, коридор, стълбище и два балкона плюс една голяма тераса, която се явява плосък покрив на пристройката. На последния трети етаж се помещашат отново голям дневен тракт с всекидневна и трапезария, кухня, две спални, баня, тоалетна, коридор, стълбище и три балкона. Също така къщата разполага и с отворено таванско помещение.

Пейзажът наоколо наистина ще Ви спре дъха. Парцелът е с площ от 527 м², а от към улицата има изградена здрава ограда от камък с масивни дървени порти.

Електричеството, водата и канализацията са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Разположението на този имот е отлично, в един от най-известните и стари планински градове на България.
Самоков привлича много посетители, главно поради близостта си до планината и ски курорта Боровец. Тук можете да откриете множество ресторанти, барове, магазини и удобства, които ще направят дните ви още по-приятни. Неща, които нито един посетител не бива да пропуска да опита са вкусната кухня и известното българско питие - ракия, която тук високо в планината е с още по-добър вкус.

Известният курорт Боровец е само на 9 км нагоре по пътя и предлага отлични ски съоръжения. Друго основно предимство са лечебните минерални води в Белчински бани само на 15 км разстояние. Столицата София и международното летище са на 60 км. на север.