Начало>>Имоти>>Реф. № S945>>
Реф. № S945
Main
Ски имоти в България, Имоти в Самоков, Вили
Втори етаж, половината от приземен етаж от къща и двоен гараж в непосредствена близост до центъра на град Самоков!

Този имот има отлично местоположение в близoст до оживения център на град Самоков. Имотът има отличен достъп до всички удобства, тъй като е само на десет минути път с кола от Боровец и е в непосредствена близост до множество магазини и ресторанти.

Общата жилищна площ е 171 м², като вторият етаж е 114 м², а половината от приземния етаж е 57 м². На втория етаж има всекидневна, кухня с трапезария, три спални, баня, тоалетна, коридор и три балкона. На този етаж има инсталирано парно, както и климатици в дневната и в една от спалните. Подовите настилки във всички стаи са от естествен дървен паркет. На приземния етаж са разположени всекидневна/спалня, кухня, баня с тоалетна, вътрешен гараж и складово помещение. В продажбата са включени и половината от тавана и двор с площ от ½ от 456 м². В имота има също така и двоен гараж с площ 27 м² и външна тоалетна. Всички мебели са включени в продажбата освен телевизора, килимите и картините.

Първият етаж принадлежи на друг собственик и не е обявен за продажба.

Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Разположен в един от най-добрите райони на град Самоков, с изглед към борова гора и близо до всички удобства
, този имот е една чудесна оферта за инвеститорите и търсещите ваканционен дом. Разположението на този имот е отлично в един от най-известните и стари планински градове на България. Самоков привлича много посетители, главно поради близостта си до планината и ски курорта Боровец. Тук можете да откриете изобилие от ресторанти, барове, магазини и удобства, които ще направят дните ви още по-приятни.

Известният курорт Боровец е само на 10 км нагоре по пътя и предлага отлични ски съоръжения. Друго основно предимство са лечебните минерални води в Белчински бани спа само на 15 км. Само на 60 км от летище София, районът е леснодостъпен и предлага много активности през цялата година.