Начало>>Имоти>>Реф. № S952>>
Реф. № S952
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Самоков, Вили
Голяма къща в непосредствена близост до центъра на град Самоков!

Този имот има отличен достъп до всички удобства, тъй като е само на десет минути път с кола от Боровец и е в непосредствена близост до магазини и ресторанти.

Общата жилищна площ е 208 м² разпределена на четири етажа, като два от тях са по 67 м², сутерена е 45 м² и таванскияг етаж е 29 м² жилищна площ с допълнително складово пространство. В сутерена са разположени две стаи, едната от които с камина, коридор и стълбище. Първият етаж се състои от три стаи, коридор, стълбище и балкон. Вторият етаж се състои от три стаи, кухненски бокс, коридор, стълбище и два балкона. Таванският етаж в момента разполага с една спалня, кухненски бокс, балкон и голямо складово пространство. До къщата има гараж и още една малка постройка.

Къщата се нуждае от ремонтни работи. За целта можем да препоръчаме местни строители, които да превърнат този имот в модерен дом, подходящ за отдаване под наем. Имотът има голям потенциал и с правилен подход, този потенциал може да бъде реализиран.

Парцелът включен в продажбата е 219 м². Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Разположението на този имот е отлично, в един от най-известните и стари планински градове на България.
Самоков привлича много посетители, главно поради близостта си до планината и ски курорта Боровец. Тук можете да откриете изобилие от ресторанти, барове, магазини и удобства, които ще направят дните ви още по-приятни.

Известният курорт Боровец е само на 10 км нагоре по пътя и предлага отлични ски съоръжения. Друго основно предимство са лечебните минерални води в Белчински бани само на 15 км разстояние. Само на 60 км от летище София, районът е леснодостъпен и предлага разнообразие от активности през цялата година.
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

46500


Брой спални: 6
Площ на жилището: 208кв.м.
Площ на парцела: 219кв.м.