Начало>>Имоти>>Реф. № S894>>
Реф. № S894
Main
Ски имоти в България, Имоти в Самоков, Парцели
Парцел за строителство в планински град!

Това е предложение, което съчетава почти всичко - комфорта и удобствата на градския живот, топлата атмосфера на малките планински градчета, близостта до планината, красотата на природата и наличието на нещата, без които не можем в ежедневието, като интернет например. Така че, за тези от Вас, запалени по планината и карането на ски, но в същото време желаещи да избягат от претъпканите с туристи курорти, или твърде уединените планински села, това е вашият имот!

С площ 318 м² и в близост до центъра на града, това място може да приюти очарователна планинска вила.

Ток и вода са свързани с парцела. Необходимо е свързване към канализацията.

Разположение и местни забележителности

Разположението на този парцел е отлично в един от най-известните и стари планински градове на България. Самоков привлича много посетители, главно поради близостта си до планината и ски курорта Боровец. Тук можете да откриете изобилие от ресторанти, барове, магазини и удобства, които ще направят дните ви още по-приятни. Неща, които нито един посетител не бива да пропуска да опита са вкусната кухня и известният български ликьор - ракия, която тук високо в планината е с още по-добър вкус.

Известният курорт Боровец е само на 10 км нагоре по пътя и предлага отлични ски съоръжения. Друго основно предимство са лечебните минерални води в Белчински бани спа само на 15 км. Столицата София и международното летище са на 60 км. на север.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

18460


Брой спални: -
Площ на жилището: -
Площ на парцела: 318кв.м.