Начало>>Имоти>>Реф. № S939>>
Реф. № S939
Main
Ски имоти в България, Имоти в Самоков, Вили
Имот състоящ се от къща, гараж, плевня и парцел на изгодна цена!

Имаме удоволствието да Ви предложим за продажба този изключителен имот, който се намира в село Шипочане. Имотът се намира в близост до Самоков и е леснодостъпен през цялата година. Една от причините, поради която бихте искали да закупите този имот е великолепната гледка към Рила планина.

Общата жилищна площ е 206 м², като приземният етаж е 40 м², първият етаж е 83 м², а вторият етаж е 51 м². На приземния етаж има кухня, складово помещение, входно антре и стълбище. Първият етаж се състои от всекидневна, спалня, кухня, баня с тоалетна, коридор, тераса и стълбище. Вторият етаж се състои от три спални, баня с тоалетна, коридор, тераса и стълбище. В имота има също така и гараж с площ от 28 м² и плевня с площ от 54 м².

Парцелът включен в продажбата е 458 м². Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Намира се в близост до центъра на малко, но приветливо село
, в близост до големия град Самоков. В близост се намират магазини и църквата на селото, където могат да бъдат намерени основни удобства.

Със зашеметяващия пейзаж на Рила планина, това популярно село и околните райони са чудесено място за почивка през цялата година. Язовир Искър, районът на Долна Баня и Белчински бани са сред най-популярните в тази област.

Ски курортът Боровец със своята широка гама от ски съоръжения се намира само на 17 км. Град Самоков е само на 7 километра разстояние, където могат да бъдат намерени всички основни удобства. Столицата София и международното летище са само на 67 км.