Начало>>Имоти>>Реф. № LI258>>
Реф. № LI258
Villa
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в района на язовир Искър, Вили
Голям парцел в регулация и бунгало с изглед към язовир Искър!

Защо да не помислите за нещо близо до язовир Искър, поради топлото и приятно време в Рила планина? Това е най-голимият язовир в България и е често сравняван с малко море. Тук се практикуват риболов, плуване и водни спортове и като цяло мястото е популярно за разходка и почивка. Тази оферта предоставя възможност някой да превърне това място в идеален дом за почивка. Разположен на хълм с гледка към красивия язовир Искър, този имот е идеалното място за изграждане на Вашия ваканционен дом в България. С голяма градина от 800 м² и красив изглед към язовира, това е чудесно място за почивка през цялата година.

Съществуващото бунгало е с площ от 30 м², но може да бъде премахнато, за да се построи нова сграда. За целта можем да препоръчаме местни строители, които да превърнат този имот в модерен дом, подходящ за отдаване под наем. Парцелът е по-голям от другите в района и е с площ от 800 м². Можете да поливате градината си чрез сондажа, който е идграден. Като цяло, това е парцел на много изгодна цена, разположен в изключително живописна местност. Голям плюс е близостта до ски курорта Боровец и столицата София.

Електричеството е свързано към имота, а водата се доставя чрез сондаж с електрическа помпа. Ще трябва да бъде инсталирана септична яма.

Разположение и местни забележителности

Парцелът се намира се в регион Лавандула на язовир Искър
, като предимството му е, че има  прекрасни гледки към язовира и околните райони. Самият язовир е само на 400 м кратка разходка от парцела. Язовир Искър е най-големият по площ язовир в България и е със стратегическо местоположение между Боровец и София. Мястото е идеално за тези, които търсят целогодишна дестинация, тъй като Боровец е на половин час път с кола.

Град Самоков се намира на 17 км и осигурява всички удобства, Боровец е на 27 км и София е на 55 км.
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

15000


Брой спални: 1
Площ на жилището: 30кв.м.
Площ на парцела: 800кв.м.