Начало>>Имоти>>Реф. № LI431>>
Реф. № LI431
Main
Ски имоти в България, Имоти в района на язовир Искър, Парцели
Изгоден парцел в регулация само на 400 м от язовир Искър!

Този парцел е перфектната комбинация от изгодна цена и местоположение. Разположен само на 400 м от брега на язовир Искър и в красива гориста местност, този парцел е идеално място за ваканционен дом. В язовира могат да се практикуват риболов, водни спортове, разходки и плуване, има и множество малки заливи, пръснати по дължината на неговата 30 км обиколка.

Парцелът е 500 м² и е в регулация (следователно може да се кандидатства за разрешение за строеж). Електричеството е на разположение, водата ще трябва да бъде осигурена чрез сондаж, а за отпадъчните води ще трябва да бъде инсталирана септична яма. Второкласен път (неасфалтиран) осигурява достъп до парцела и води надолу към язовира.

Разположение и местни забележителности

С много добро разположение в особено спокоен район на язовир Искър, наречен Лавандула
, този парцел е чудесно начало за ваканционен дом. Ако разгледате снимките, има няколко смайващи снимки с гледки към язовир Искър от пътя по-надолу (не от самия парцел). Парцелът може да има частични гледки към язовира, ако се построи вила. Непосредствено пред парцела е прекрасна гориста местност с невероятна атмосфера и спокойствие, идеална за разходки през лятото.

Язовир Искър е най-големият по площ язовир в България и е със стратегическо местоположение между Боровец и София. Мястото е идеално за тези, които търсят целогодишна дестинация, тъй като Боровец е на половин час път с кола.

Град Самоков се намира на 17 км и осигурява всички удобства, Боровец е на 27 км и София е на 55 км.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

10700


Брой спални: -
Площ на жилището: -
Площ на парцела: 500кв.м.