Резултатите от търсенето ви
€ 25110
Брой спални: 0
Площ на жилището: 0 m2
Площ на земята: 837 m2
% Без комисионна
Продаден
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Парцел с ток и вода до язовир Искър!

описание

Голям парцел с ток и вода на изгодна цена в близост до язовир Искър!

Язовир Искър е толкова близо, че ще съжалявате ако пропуснете имот с такова местоположение. Сгушен в зелената гора, в район, съчетаващ спокойствието на бистрата вода, отличните условия за риболов и величието на Рила планина, парцелът представлява чудесна възможност за инвестиция с много потенциал. В допълнение на това, само за няколко минути с кола и сте пред заснежените склонове и ски писти на Рила.

Парцелът е чудесна покупка и отговаря на всички критерии за перфектна инвестиция и изходна точка за строителство на вила. С гледка към красивата Рила планина и в регулация няма какво повече да се желае от този парцел. Той се възползва не само от спокойствието наоколо, но също така и от близостта си с един от най-известните и най-бързо развиващи се зимни курорти Боровец.

Площта на парцела е 837 м², което позволява строеж на голяма вила, както и достатъчно място за градина. Най-важното предимство е че парцелът вече е в регулация и получаването на разрешение за строеж ще бъде много лесно.

Електричеството е свързано към имота, а водата се доставя чрез сондаж. За отпадъчните води ще трябва да бъде инсталирана септична яма.

Разположение и местни забележителности

Този парцел се намира в района на язовир Искър, във вилна зона “Татарски брод”. Само на 6 км от красивия язовир Искър. Районът на язовир Искър е едно от най-спокойните и очарователни места в цяла България. Язовирът и близката планина осигуряват така необходимата прохлада в летните дни и приятните снежни гледки през зимата. Това е едно прекрасно място за светъл и слънчев ваканционен дом в близост до язовира.

Никой не би могъл да се отегчи тук – от риболов, плуване, гребане, туризъм в гората, винаги можете да намерите начин да прекарате с удоволствие лятната си почивка. Дните ще станат още по-вълнуващи, когато първите снежинки започват да падат, с всичко като каране на ски, сноуборд или борба в снега – забавление след забавление ще направят това място незабравимо.

Парцелът е само на 10 км от големия град Самоков, на 20 км от международния ски курорт Боровец и град София, който предлага целогодишно международни полети е само на 50 км.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: LI1007
Площ на парцела: 837 m2
Комисионна: % Без комисионна
Любим

Местоположение

Location

Характеристика на региона

Направи запитване

€ 25110
Брой спални: 0
Площ на жилището: 0 m2
Площ на земята: 837 m2
% Без комисионна

Красимир Фунтаров

Управител и старши брокер офис Самоков
117 Iskar bul, Samokov

Подобни обяви

Продажба
Активен

Парцел с гледка към язовира!

Ref.№: LI878
€ 12300
парцел за продажба на язовир Искър, вилна зона лавандула, имот на язовир Искър, ски имот в [Повече ▼]
Парцел в регулация в района на язовир Искър с невероятни гледки! С красиви гледки към язовир Искър и околните райони, този парцел е идеалното място за тези, които търсят тихо и спокойно място за ваканционен дом. Язовир Искър и неговите брегове са само на 900 м и са популярна лятна дестинация за хора от София и околните градове. В язовира могат да се практикуват риболов, водни спортове, разходки и плуване, има и множество малки заливи, пръснати по дължин [Повече ▼]
516 m2- ( 23.8 €/m2) детайли
Красимир Фунтаров
Управител и старши брокер офис Самоков
Продажба
Активен

Potential Development Land

Ref.№: LI566
€ 59300
lake iskar property, property on lake iskar, bulgarian lake side property, cheap lakeside [Повече ▼]
Development potential in the Lake Iskar Area Potential like this doesn’t come around often. Set in amongst the forest, in the beautiful picturesque Lake Iskar area, with Lake Iskar itself only a stones throw away at 400 m from this plot, this is a brilliant investment opportunity for a year round development/holiday home, with everything you would ever need or want at your doorstep. Although the plot is not regulated, it shouldn’t be difficult to do. T [Повече ▼]
2665 m2- ( 22.3 €/m2) детайли
Красимир Фунтаров
Управител и старши брокер офис Самоков
Продажба
Активен
Plot.JPG

Top Development Offer!

Ref.№: LI452
€ 319000
Regulated land property for sale in Bulgaria near Lake Iskar landmark
*STAR OFFER!* Regulated Land with Huge Development Potential! Very Rare Offer! Near Lake Iskar! This plot is definitely something we do not come across everyday. Located right on the main Sofia-Samokov/Borovets road, regulated. Plot is a very large 5600 m² in size, that is well over 1 acre. This means it is ideal for development into chalets, villas, a motel (of which there is a great shortage) or just about anything else. Electricity is not connected h [Повече ▼]
5600 m2- ( 57 €/m2) детайли
Красимир Фунтаров
Управител и старши брокер офис Самоков
Продажба
Активен
Main.jpg

Изгоден парцел на язовир Искър!

Ref.№: LI431
€ 10700
Парцел за продажба на язовир Искър, вилна зона Лавандула, имоти на язовир Искър, ски имоти [Повече ▼]
Изгоден парцел в регулация само на 400 м от язовир Искър! Този парцел е перфектната комбинация от изгодна цена и местоположение. Разположен само на 400 м от брега на язовир Искър и в красива гориста местност, този парцел е идеално място за ваканционен дом. В язовира могат да се практикуват риболов, водни спортове, разходки и плуване, има и множество малки заливи, пръснати по дължината на неговата 30 км обиколка. Парцелът е 500 м² и е в регулация (сле [Повече ▼]
500 m2- ( 21.4 €/m2) детайли
Красимир Фунтаров
Управител и старши брокер офис Самоков

Сравнете списъци

Красимир Фунтаров

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Реф. номер: LI1007

При обаждане, моля посочете референтния номер на имота.

+359 885 250496

+359 722 66731