Резултатите от търсенето ви
€ 10900
Брой спални: 0
Площ на жилището: 0 m2
Площ на земята: 667 m2
% Без комисионна
Активен
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Парцел за строителство до гората!

описание

Голям парцел на изгодна цена на края на село Широки дол (близо до Боровец)!

Язовир Искър е толкова близо, че ще съжалявате ако пропуснете имот с такова местоположение. Сгушен в зелената гора, в район, съчетаващ спокойствието на бистрата вода, отличните условия за риболов и величието на Рила планина, парцелът представлява чудесна възможност за инвестиция с много потенциал. В допълнение на това, само за няколко минути с кола и сте пред заснежените склонове и ски писти на Рила.

Парцелът е чудесна покупка и отговаря на всички критерии за перфектна инвестиция и изходна точка за строителство на вила. С гледка към красивата Рила планина и в регулация няма какво повече да се желае от този парцел. Той се възползва не само от спокойствието наоколо, но също така и от близостта си с един от най-известните и най-бързо развиващи се зимни курорти Боровец.

Площта на парцела е 667 м², което позволява строеж на голяма вила, както и достатъчно място за градина. Най-важното предимство е че парцелът вече е в регулация и получаването на разрешение за строеж ще бъде много лесно.

Токът и водата са в непосредствена близост на пътя, но не са свързани към имота. Също така има нужда от изграждане на септична яма.

Разположение и местни забележителности

Този парцел се намира в село Широки дол, само на 12 км от красивия язовир Искър. Районът на язовир Искър е едно от най-спокойните и очарователни места в цяла България. Язовирът и близката планина осигуряват така необходимата прохлада в летните дни и приятните снежни гледки през зимата. Това е едно прекрасно място за светъл и слънчев ваканционен дом в близост до язовира.

Никой не би могъл да се отегчи тук – от риболов, плуване, гребане, туризъм в гората, винаги можете да намерите начин да прекарате с удоволствие лятната си почивка. Дните ще станат още по-вълнуващи, когато първите снежинки започват да падат, с всичко като каране на ски, сноуборд или борба в снега – забавление след забавление ще направят това място незабравимо.

Парцелът е само на 8 км от големия град Самоков, на 18 км от международния ски курорт Боровец и град София, който предлага целогодишно международни полети е само на 50 км.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: LI993
Площ на парцела: 667 m2
Комисионна: % Без комисионна
Любим

Местоположение

Location

Характеристика на региона

Направи запитване

€ 10900
Брой спални: 0
Площ на жилището: 0 m2
Площ на земята: 667 m2
% Без комисионна

Красимир Фунтаров

Управител и старши брокер офис Самоков
117 Iskar bul, Samokov

Още имоти в

Подобни обяви

Продажба
Активен
Plot-south.JPG

NEARBY A MOUNTAIN&RIVER PLOT!

Ref.№: S441
€ 17500
samokov property for sale, property for sale borovets, samokov property, apartments in sam [Повече ▼]
Building plot next to a river! Peacefulness, typical village life and friendliness- those are the things that will first catch your attention. Located in a small village, close to the Rila mountains, this property combines the rural atmosphere with mountain flavour. This is a 506 m² plot, plenty of space for a nice cottage to be arranged. The plot is in regulations, which makes the building issues even easier to handle. The whole area is really tr [Повече ▼]
506 m2- ( 34.6 €/m2) детайли
Красимир Фунтаров
Управител и старши брокер офис Самоков

Сравнете списъци

Красимир Фунтаров

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Реф. номер: LI993

При обаждане, моля посочете референтния номер на имота.

+359 885 250496

+359 722 66731