Резултатите от търсенето ви
€ 16900
Брой спални: 2
Площ на жилището: 81 m2
Площ на земята: 298 m2
% Без комисионна
Продаден
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Имот в Мала Църква с добър потенциал!

описание

Стара къща и добър парцел с прекрасни гледки в непосредствена близост до центъра на село Мала Църква!

Находящ се в китното село Мала Църква, този прекрасен имот очаква някой да го превърне в перфектния ваканционен дом. Къщата е построена на един етаж и сутерен, всеки с площ от 81 м². На първия етаж има три стаи и коридор. Сутеренният етаж се състои от две голями стаи. Таванското помещение е едно общо пространство. Къщата се нуждае от основни ремонтни работи или събаряне. За целта можем да препоръчаме местни строители, които да превърнат този имот в модерен дом, подходящ за отдаване под наем. Имотът има голям потенциал и с правилен подход, този потенциал може да бъде реализиран.

Пейзажът наоколо наистина ще Ви спре дъха. С парцел с площ от 298 м² + 60 м² и в близост до центъра на селото, това място би било идеално за една очарователна планинска вила.

Електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Имотът се намира в близост до центъра на село Мала Църква
и има прекрасни гледки към заобикалящата го природа. Ако искате да избягате от шума и суетата на Боровец и искате имот в по-спокойна обстановка, но все пак близо до ски съоръженията, това е Вашият имот.

Мала Църква и съседното село Говедарци имат все по-голям брой удобства на расположение и жителите на Мала Църква имат избора да отидат на Боровец, Мальовица или дори Говедарци (което има свой собствен ски лифт и писта) за каране на ски.

Боровец, един от най-добрите зимни курорти на Европа, който предлага множество зимни развлечения, ресторанти, барове и дискотеки е само на 12 км. разстояние. Самоков е на 10 км. разстояние и столицата София, която предлага целогодишни международни полети е само на 65 км. разстояние.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: MV987
Площ: 81 m2
Площ на парцела: 298 m2
Спални: 2
Комисионна: % Без комисионна
Любим

Местоположение

Location

Характеристика на региона

Направи запитване

€ 16900
Брой спални: 2
Площ на жилището: 81 m2
Площ на земята: 298 m2
% Без комисионна

Красимир Фунтаров

Управител и старши брокер офис Самоков
117 Iskar bul, Samokov

Още имоти в

Сравнете списъци

Красимир Фунтаров

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Реф. номер: MV987

При обаждане, моля посочете референтния номер на имота.

+359 885 250496

+359 722 66731